Over mij

Jolanda Zwaan Zwaanzinnig Natuurlijk Zaltbommel

Leuke items voor in en om 't huis


Omdat het nu meer dan ooit belangrijk is om van je huis een thuis te maken, heb ik een webshop met leuke woonaccessoires. Ik bied allerlei leuke kleine en wat grotere items om je huis net weer een andere touch te geven.

Voor binnen en buiten 

Ik selecteer bij mijn aanbod op leuke dingen die je makkelijk met elkaar kunt matchen of juist afwisselen. Je kunt er niet alleen je huis, maar bijvoorbeeld ook je overdekte terras en tuin mee aankleden. Een mooie spiegel bijvoorbeeld kan zowel binnen als buiten een decoratieve sfeermaker zijn.

Natuur en trends

Het accent bij ‘Zwaanzinnig Natuurlijk!’ ligt op natuurlijke kleuren en materialen die zorgen voor stijl en sfeer. Denk aan natuurtinten als groen, bruin en terracotta en materialen als glas, hout en emaille. En natuurlijk ga ik mee met de trends, zoals nu glim en goud.

Nét iets aparter

Ik probeer vooral niet-alledaagse woondecoratie te laten zien. Geen dertien in een dozijn dingen, maar nét ietsje aparter. Zoals boho-style geknoopte muurhangers met raffia en schelpen, die ik zelf importeerde uit Bali. Zo komt de wereld zonder daarvoor te hoeven reizen toch een beetje naar je toe.

Persoonlijk tintje

Ik ben een getogen Zaltbommelse. Met ‘Zwaanzinnig Natuurlijk!’ maak ik de switch van een nagelstudio aan huis naar de wereld van de woondecoratie. Zo kan ik de dingen die ik het allerleukst vind, contact met mensen en decoreren, optimaal combineren. Ben je op zoek naar iets bijzonders dat je niet zo snel kunt vinden? Dan kan ik je helpen zoeken.

Steeds iets nieuws

Naast een webshop met een groeiend en steeds wisselend assortiment heb ik ook een kleine showroom aan huis, die ik al naar gelang mijn aanbod steeds weer anders kan inrichten. Wie even wil komen snuffelen om iets goed te bekijken of graag persoonlijk advies wil, kan op vaste tijden en op afspraak bij mij terecht.

Echte cadeautjes

Iets uitgezocht? Ik maak er dan graag een mooi cadeautje met een persoonlijk tintje van. Je kunt naast items vanaf ongeveer tien euro ook kiezen voor een ‘Zwaanzinnig Natuurlijk!’ cadeaubon.

Kom kijken!

    Sfeer proeven? Je vindt ‘Zwaanzinnig Natuurlijk!' ook op Instagram. En natuurlijk ben je welkom in de showroom: Koningin Wilhelminaweg 56, 5301 GK Zaltbommel.